фонове

фото будка

Фонове за фото будка

Както всеки приятел, фото будка внимава какво има зад гърба Ви. Предлагаме Ви различни варианти на фонове, за да е партито страхотно.

Фоновете за фото будка може да бъдат следните варианти:

  • Зелен фон – в този случай могат да се зададат в софтуера дигитални фонове и да избирате на тъчскрийн монитора на кой фон искате да се снимате. Виждате се в реално време на избрания фон. Няма ограничения в зададените файлове, които може да се използват за фон. Ще подберем заедно тематични такива, за да бъде партито максимално оригиланло. Ако искате вие да подготвите дигиталните фонове, то те трябва да бъдат с размер 15х10 см. в jpg формат 300dpi/inch
  • Разпечатан фон – може да разпечатаме фон за вашето събитие, което да включва произволни графични елементи. Цената за разпечатания фон се изчислява допълнително в зависимост от изискванията за размер и вида на платното. В повечето случай се печатат на винил. Ако вие искате да разпечатате фона, но да използвате наша рамка за да го опънем, трябва да го разпечатате с размер 3 х 2,20 метра със зашити уши по дължина с отвор 10 см.
  • Наличен фон – За фон може да се използва и част от декора на мястото на събитието, като арки с цветя, стена или друга част интериора на мястото.
  • Ако вие разполагате с платно или фон, който искате да включим може да се използва и той. Тези параметри ще обсъдим в допълнителен разговор.

Фоновете за фото будка може да бъдат и :

Специално изработени

Имаме удоволствието да ви представим и нашите приятели и партньори от Flowerwallsfamily

Те могат да предоставят за вашето събитие стена от цветя.

  • Стената е с размери 2.40 х 2.40 метра.
  • Предоставя се за деня на събитието на цена от 270лв.
  • Това включва транспорт в рамките на София, монтаж и демонтаж.
  • За събития извън София се добавя цена за транспорт.

Тук ще добавяме информация за новите фонове, които те изработват.

Ако имате въпроси или се колебаете относно фоновете може да се свържете с нас за да обсъдим вариантите.